duben

Černá ředkev: Zlato v dubnové kuchyni

V Roku dobrých rad jsem vyzdvihovala černou ředkev. Její typicky štiplavá chuť a i aroma je doslova nezapomenutelné a je zřejmé, že pořádně vyčistí trávení. V lednici navíc docela dlouho vydrží, takže takový všelék máte k dispozici velmi dlouho. Černá strupovitá slupka skrývá pevnou bílou dužinu s typickou chutí po silných ředkvičkách, stejně tak je i cítit. Když  ji …

Černá ředkev: Zlato v dubnové kuchyni Pokračovat ve čtení »

DUBEN PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ

Beran: Věnujte se novým výzvám, novinkám. Vše, co vám naruší pohodlí a zajeté koleje, je nějakým způsobem výzvou k tomu, abyste se zamysleli a možná se na základě toho pustili starého a zkusili něco nového. Čas ochutnávání z talíře života. Býci: Osud vám může předat něco milého, laskavou vzpomínku na minulost nebo příjemné setkání. Vychutnávejte si všechno …

DUBEN PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ Pokračovat ve čtení »

Dubnový úplněk: speciál:  Jak být trošku chytří?

Až vychytralí… protože zdá se, tento čas nám ukáže, kde jsou už dlouho překračovány naše hranice, kde potřebujeme něco vyvážit v zájmu nás i našich blízkých… jak tedy v sobě probudit tu až liščí vychytralost, dojít k řešení/úlevě,/prvnímu kroku, nebo tomu, co právě vy potřebujete: Berani: Ponořte se do samoty, dejte si čas jen sami pro sebe, odkliďte …

Dubnový úplněk: speciál:  Jak být trošku chytří? Pokračovat ve čtení »

Týden od 3. – 9. 4.:  Tak jako si udělat pořádek, ale pořádně!

Pořádek. Aby všechno fungovalo. Vše mělo své místo. Abychom měli vliv na to, na co vliv mít máme. Téma tohoto týdne bude o dávání věcí do pořádku. O úlevě a nějakém řádu tam, kde se o to dlouhodobě snažíme, ale také o přitížení tam, kde panuje dlouhodobý chaos; tam prostě uvidíme, proč to nefunguje, proč …

Týden od 3. – 9. 4.:  Tak jako si udělat pořádek, ale pořádně! Pokračovat ve čtení »

Shopping Cart